Aroma-Olajos és Herbál masszázs “kettő az egyben” AKCIÓS

Események betöltése

« Összes Események

Aroma-Olajos és Herbál masszázs “kettő az egyben” AKCIÓS

október 15 - 10:00 - október 18 - 14:00

58000Ft

Két képzés egyben AKCIÓS-an végezhető.

A Thai-masszázsban az izmok ellazítása csak másodlagos cél. Ez a fajta masszázs a test-lélek-tudat harmóniájára helyezi a hangsúlyt.

A fizikai testnek is kellemes ellazulást nyújt a thai masszázs, de ennél sokkal többet is segít, mert az energia pályákat 10 sen-t is átjárunk a masszázs során.

Testi erőre egyáltalán nincs szükség, viszont empátiára és arra a képességre, hogy rá tudjon hangolódni egy másik emberre.

Távoktatásban is végezhető, ennek saját külön honlapja van: https://online-masszazs-tanfolyam.hu/

A feszültségoldó hatás nem csak a testre, de a lélekre is vonatkozik. Itt egy háziorvosként dolgozó tanítványom véleményét osztanám meg:

„Háziorvosként széles körű panaszokkal fordulnak hozzám pácienseim. Szakmai praxisom során egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy minden szervi betegség, tünet oka valamilyen megoldatlan lelki konfliktusra vezethető vissza. Ennek szellemében, ha valódi gyógyulást akarunk elérni, akkor a tüneti kezelésen kívül ezekre a lelki problémák javítására is fókuszálnunk kell. Ennek remek módja az aromaolajos thai masszázs. 

Az 1-2 órás aromaolajos masszázs végén az ember természetesen kissé kábult, de mégis jól érzi magát, friss, energikus. A szubjektív élmény mellett objektívan is látható a pozitív változás a szervezet működésében.  

 A praxisomban használt orvosi diagnosztikai módszer, az ESG segítségével látható, hogy a menedzser életstílusú páciens szervezetének stressz hatásra utaló működési zavarai, az 1-2 órás masszázs hatására hogyan javulnak látványosan, hogyan kezd el a szervezet regenerálódni már mindössze 1-2 óra alatt! Az eredmény számomra is megdöbbentő volt, mindenesetre a sokunk által ismert teóriát objektíven is alátámasztotta. Megerősítést nyertem így én is, hogy stresszben élő pácienseimnek ajánljam ezt a relaxációs módszert, mert szinte kicserélve érzik magukat a kezelés után.”

Aromaolajok

A masszírozáshoz különféle olajokat használunk. Anyagismerettel bővített elméleti képzés márka függetlenül!

A megválasztása attól is függ, hogy mi a célunk a masszírozással.

Pl. Ha relaxációs céllal alkalmazzuk, akkor általában levendula vagy rózsaolajt, kamilla kivonatot használunk. Ha aroma terápiás céllal végezzük, akkor már markánsabb illatokat, és pezsdítőbb olajokat használunk, pl. rozmaring, eukaliptusz és más mentás olaj is lehetséges.

égen a szent helyeket kellemes illatokkal vették körül. Ezt lehet tekinteni az aromaterápia legelső formájának. A füstölőket őseink arra használták, hogy a pestist vagy más betegségeket távol tartsák maguktól. Az ókori görögök, az egyiptomiak, a babiloniak az indiaiak és a kínaiak, hogy csak néhány népet említsek, aroma kivonatokat alkalmaztak, hogy az emberben fellépő egyensúlyzavart harmonizálják. Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek a szaglás folyamán képesek közvetlenül is hatással lenni.

Aroma-Olajos masszázst a thai Wat Po hagyományainak megfelelően masszázságyon tanuljuk, de haladó tanítványok a földön is végezhetik. A képzés része az az aroma olajok anyagismerete és alkalmazása.

A herbál masszázs, nyeles gyógynövényes bandázzsal történik. Erre külön is lehet jelentkezni! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aromolajos masszázs tematika:

 • Az aromaolajos thai masszázs hatási
 • Thai energia pályák aromaolajok
 • Előkészületek aromaolajos hát masszázs
 • Aromaolajos hát masszázs
 • Aromaolajos láb masszírozás hason fekvésben
 • Háton fekvésben a lábfej masszázsa MISU
 • Háton fekvésben a lábmasszázs
 • Kar és a kéz masszírozás
 • Has és dekoltázs masszázs
 • + online konzultáció

Herbál masszázs tematika:

 • Herbál masszázs ismertetője
 • Történeti háttere és a thai gyógynövények
 • Thai energia pályák
 • Herbál bandázs javasolt gyógynövényei és azok ismertetője, a keverék elkészítése
 • Herbál masszázs menete hason fekvésben a hát és a lábmasszázs
 • A masszázs menete háton fekvésben a láb és a kar masszázs
 • A herbál masszázs a hason és a dekoltázson

Mindenkinek ajánlom, nem kell hozzá előképzettség!

Masszőröknek thai masszőröknek javaslom! A képzés már távoktatásban is elérhető.

Jelentkezés

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk. A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérem beírni a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezik!

Részletek

Kezdés:
október 15 - 10:00
Vége:
október 18 - 14:00
Összeg:
58000Ft
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Baranyi Ágnes
Telefon:
06706272232

Helyszín

TMME Oktatási Központ
1035. Budapest, Vörösvári út 7.
Budapest, 1036 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
06706272232