Új szakma tanulható

  • 0 comments

Szeretnél segíteni másokon?

Oktatási Központunk tanfolyamai az új lehetőséget keresőknek segít új szakmát és életcélt találni.

Holistic Family Coach

Ha szereted az embereket, és szeretnél segíteni az nekik, akkor itt az idő!

Érdemes egy hivatalos, intenzív, gyakorlati Life Coaching képzésen részt venned. Ezzel  elmélyítve a szakmai tudásod, és a gyakorlatban is sikerrel alkalmazni mindazt, amivel a képzés elvégzése után egy hivatalos, új szakmát képviselve  Life Coachként segítheted embertársaidat.

Bővebb információért, kattints ide: mediacio-coach.hu

A képzés lényege összefoglalva: Elmélet a szellemnek, megoldás és segítség a léleknek, gyógyulás és jó közérzet a testnek. A képzés végeztével sikeres vizsga után folyamatos továbbképzési és fejlődési lehetőséget biztosítunk minden hallgatónknak.

Modul rendszerű képzés kreditpontos minősített képzés, amely egy új szakmát, életcélt és hivatást ad a résztvevőknek. Komplex programot nyújtunk, elméleti és gyakorlati szinten egyaránt. A tanultak nagy segítséget nyújtanak az élet minden területén.

images (3)

BBMM® babamasszázs oktató

BBMM Babamasszázs Oktató® lehet, és az anyukákat megtaníthatja a sikeres BBMM babamasszázs terápiára, melyet korai fejlesztő, ill. támogató módszernek minősítik a szakmai körök is!

BBMM előnye, hogy az egészségügyi mellett egyben pszichológiai és pedagógiai tanácsadást és foglalkozást is nyújt, emellett pedig bármilyen orvosi kezelés nagyszerű és természetes kiegészítőjeként működhet.

Kompenzálja a más terápiák okozta kezelések fájdalmas mellékhatásait, és az érintés valamint a finom mozgatások alapelvein fejti ki jótékony hatását.

Modulok:

  • Baranyi Babamasszázs (Magyar Szabadalmi Hivatal: 195311)
  • Kismama masszázs
  • Tradicionális Thai Masszázs Alap
  • Aromaolajos Thai Masszázs

Bővebb információért, kattints ide: babamasszazs.eu/babamasszazs-oktato/

 

Share Social