Adó 1%

Kérjük rendelkezzen az adója 1%-ról, hogy segíthessünk!

Adója 1% segíthet abban, hogy minden szülő megtapasztalja és maga is segíthesse egészséges vagy beteg gyermekét a fejlődésben.

Gondoljunk a hátrányos helyzetű családokra és koraszülöttet vagy mozgás sérültet ápoló szülők nehéz helyzetére.

Mit tehet a szülő, hogy gyermeke egészséges és kiegyensúlyozott legyen?

Szülővé válni nem éppen egyszerű feladat. Az embert ilyenkor rengeteg érzés, szorongás, öröm és feszültség keríti hatalmába, hiszen olyan helyzettel találkozik, amivel előtte még sohasem. És bizony, ha a szülő szorong, az átragad a babára is, mi nem csak a felnőttekre gyakorol romboló hatást, hanem a picire is.

Koraszülöttek esetében a masszázs jótékony hatásai hatványozottan jelennek meg, mivel elősegíti az izomrendszer erősödését és a mozgáskoordináció kialakulását, illetve segíti az idegrendszer és az intelligencia fejlődését.

A szülők sokféle természetes módszert is alkalmazhatnak azért, hogy gyermekük egészséges, kiegyensúlyozott legyen. Ilyen módszer a BBMM Babamasszázs. Hatására a babák nyugodtabban alszanak, egyes betegségek megelőzhetőek lesznek, illetve a már kialakultaknál a masszázs segítséget nyújthat a tünetek enyhítésében, megszüntetésében.

1%2

A Babamassszázs az egész test harmonizálásával fejti ki hatását, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát és a szabad energia áramlását.

Milyen előnyei vannak a BBMM® babamasszázsnak?

Több mint masszázs (önálló fejlesztési módszer is lehetne) de nagy előnye, hogy minden más terápiával együtt alkalmazható és a szülő maga is megtanulhatja.
A BBMM baba mozgás-masszázs folyamatában a masszázs elemei kiegészülnek mozgáskoordinációs gyakorlatokkal. Az egyes testtájak átmasszírozását azok passzív és aktív átmozgatása követi. A gyakorlatok mindig alkalmazkodnak a baba mozgásfejlődési szintjéhez. A cél, hogy gyakoroltassuk a babákkal a már meglévő mozgásmintákat és előkészítsük és segítsük a következő fejlődéstani mozgásminták tanulását. Ahogy a baba képes lesz testrészeinek önálló, harmonikus mozgatására, úgy válik a szülő által indított mozgás örömteli tevékenységgé mindkét fél számára.

Mire gyűjtünk?

Célunk, hogy minden szülő maga segíthessen gyermekének az egészséges fejlődésben. A hátrányos helyzetű családoknak képzési támogatást szeretnénk nyújtani.

2018-tól a NAV készíti el mindenkinek az Adóbevallását. Célszerű mindenkinek létrehozni “Ügyfélkaput”, mert akkor ott minden követhetővé válik. Itt lehet rendelkezni az adónk 1%-ról! Ha ezt nem tesszük meg akkor az Államnál marad! 

Ha rendelkezik akkor kérjük, hogy a megfelelő rovatba írja be az Egyesületünk nevét és az Adószámunkat.

Adószám: 18130566-1-41

Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete

Köszönjük szépen….