Babamasszázs BBMM babamasszázs oktató képzés®

Babamasszázs oktató lehet az aki elhivatottságot érez, hogy segítséget nyújtson a hozzá forduló szülőknek és gyermeküknek.  A leendő oktatók elsajátíthatják azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek birtokában képesek a babamasszázs oktatására.
Egyéni vagy csoportos képzés keretében frontálisan oktathatják a Baranyi Babamasszázst, oktató babákon a szülőknek.
A BBMM Babamasszázs® Oktató képzés vizsgával zárul, amelyet Baranyi Ágnes vezet.
ba-baranyi-agnes-foto
Sikeres vizsga után VÉDJEGYZETT képzésünk Tanúsítványát kapja!
Az oktató képzés során a leendő oktatók a babamasszázs folyamatot oktató babákon és egymáson is tanulják. A saját „bőrükön” is megtapasztalhatják a masszázs hatásait.

BBMM Babamasszázs® és babamasszázs oktató képzés

A képzés 4 részből áll. Egészen a újszülött kortól gyermekkor végéig. Valamint a képzés része a holisztikus babaápolás és gyermekgondozás.

Modulok:

  1. BBMM Babamasszázs®
  2. BBMM babamasszázs oktató
  3. Holisztikus babaápolás és csecsemőgondozás online
  4. Gyermek masszázs “három az egyben

Már újszülött korban jótékony hatású, hiszen az első hetekben sok kisbabának okoz kellemetlenséget a hasfájás. Természetes fájdalomcsillapítóként jól alkalmazható a has masszírozása. Mivel egy puffadt, gázos has különösen érzékeny, nagy körültekintéssel kell végeznünk.

Az anyai kéz melege, a finom simogatás, a célirányos mozdulatok általában segítenek a gázok és a széklet ürítésében. Természetesen ez sem hatásos minden esetben. Előfordult, hogy hasfájás miatt kerestek meg a szülők, de ezt a problémát nem sikerült megoldanunk, viszont az esti elalvásban segített. Az esti fürdés előtt végzett, minden testrészre kiterjedő masszírozás, kellemes lubickolás és finom vacsora után az addig többször fölébredő gyermek átaludta az éjszakát.

Ha lehet, a masszázst rendszeresen, a baba igényeinek megfelelően végezzük, hetente többször, vagy akár naponta. Olyan időpontot válasszunk, amikor a baba nem éhes, nem fáradt, élénk, “befogadó” hangulatban van. Ilyen alkalom adódhat bármilyen napszakban, amikor igényli a foglalkozást. A szülők visszajelzései alapján talán a fürdés előtti masszírozásnak van a legnagyobb sikere.

A BBMM Babamasszázs®-t a szülő már akár újszülött elkezdheti alkalmazni?

Igen, sőt még koraszülötteken is lehetséges.

Érdemes a védőnői szolgálatnál, és a szülészeti, nőgyógyászati rendelőkben is kihelyezni a szórólapot.

Már a kismamáknak is szervezhető BBMM Babamasszázs®. Egy játék oktatóbabán begyakorolhatják a fogásokat.

Amikor már megszületett a baba, akkor pedig már csoportos foglalkozást is indítható.

Masszírozást a babán végezhetjük ruhában is, ruhátlanul is.

A Stúdió jelenléti képzések időpontjai: ITT

Védjegy oltalommal védett képzés, mely nem azért történt, hogy ne másolják, hanem azért hogy EZT másolják, és a leendő oktatók is a szellemiségét és filozófiáját is az eredeti elképzelések szerint adják tovább.

A Stúdiónk tanfolyamai az új lehetőséget keresőknek segít új életcélt találni.

A jelentkezés után küldjük a számlaszámot és további információkat.

Szeretettel várjuk!

Jelentkezés

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk. A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérem beírni a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezik!

A üzenet rovatba a kiválasztott tanfolyamot és az időpontját kérném beírni!