Babamasszázs BBMM oktató képzés®

Babamasszázs oktató bárki lehet aki elhivatottságot érez arra, hogy segítséget nyújtson a hozzá forduló szülőknek és gyermeküknek.  A leendő oktató elsajátíthatják azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek birtokában képesek a babamasszázs oktatására.
Alkalmasak újszülött kortól bármilyen korú baba és gyermek szárazon és olajjal történő masszírozására.
Ismerik a tradicionális thai generál és thai olajos masszázs folyamatát, ezt a szülőkön be tudják mutatni. Egyéni vagy csoportos képzés keretében oktathatják a Baranyi Babamasszázst.
Babamasszázs Oktató képzés vizsgával zárul, amelyet Baranyi Ágnes vezet.
ba-baranyi-agnes-foto
Sikeres vizsga után VÉDJEGYZETT képzésünk Tanúsítványát kapja!
Az oktató képzés során a leendő oktatók a babamasszázs folyamatot egymáson is tanulják, saját „bőrükön” is megtapasztalhatják azok gyógyító hatását.

BBMM Babamasszázs Oktató® képzés

A képzés 4 modulból áll:

Modulok:

  1. BBMM Babamasszázs® 38000 Ft
  2. Holisztikus babaápolás és csecsemőgondozás online 25000 Ft
  3. Gyermek masszázs mozgás 44000 Ft
  4. Gyermek olajos masszázs 38000 Ft

Védjegy oltalommal védett képzés, mely nem azért történt, hogy ne másolják, hanem azért hogy EZT másolják, és a leendő oktatók is a szellemiségét és filozófiáját is az eredeti elképzelések szerint adják tovább.

A Stúdiónk tanfolyamai az új lehetőséget keresőknek segít új szakmát és életcélt találni.

A képzési program alapján a résztvevők kompetenciát szereznek a különböző masszázsfajták gyakorlására, ismeri azok javallatait és ellenjavallatait. Képesek lesznek önállóan a páciens igényeinek megfelelő masszázsfolyamatot, szolgáltatásként nyújtani, amely az egész testen történő személyre szabott fogásokból áll.

Új szakma mellyel nemcsak munka, de új szerethető hivatás is lehet!

Modulok legtöbbszőr hétvégén vannak:

  • Szombaton: 10-16 óráig
  • Vasárnap: 10-16 óráig

A teljes képzés tehát 4 modulból tevődik össze és nemcsak a módszer oktató lesz, de egy masszőr képesítéseket is szerez, amely nemcsak a babák és gyermekek masszírozására ad kompetenciát, hanem a felnőtt paciensek is kezelhetők. A gyerekek szüleit erre könnyen meg lehet nyerni, így biztos vendégkör alakítható ki általa. Ami egy biztos szakmát és megélhetést biztosít, akár vállalkozás is indítható. Minden modul után házi vizsga van és a sikeres teljesítés után Tanúsítványt ad a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete.

Vizsganapok, általában hétfőnként van.

Bármelyik modullal lehet kezdeni.

A jelentkezés után küldjük a számlaszámot és további információkat.

Szeretettel várjuk!

Jelentkezés

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk. A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérem beírni a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezik!

A megjegyzés rovatba a kiválasztott tanfolyamot és az időpontját kérném beírni!