Jelentkezés tanfolyamra

Előképzettség nélkül is jelentkezhet.

Ha semmilyen előképzettsége nincs akkor is bátran jelentkezhet, mert nem feltétele a részvételnek. Az a tapasztalatom, hogy akinek nincs még semmilyen masszázsképzettsége még hamarabb elsajátítja a fogásokat, hisz nem „rögzüléseket elengednie”. Nem kell hozzá fizikai erő és kondíció sem.

A jelentkezéshez megadott telefonszámmal és e-mail címmel regisztráljuk a jelentkezést és utána 5000 Ft regisztrációt kérünk.

A regisztrációs díj beleszámít a tanfolyam árába, tehát azt a teljes összeg befizetésekor figyelembe vesszük.

Ennek megérkezése garantálja a tanfolyamon való részvételi helyet.

A számlaszámot a kapcsolati jelentkezési lap kitöltése után küldjük a megadott e-mail címre.

Sokaknak biztosítottunk egyéni konstrukciókat is figyelembe véve a masszőrnek jelentkező tanítványok egyéni alkatát és időbeosztását.

Arra törekszünk, hogy a képzés elvégzése után a masszőrök képesek legyenek a tanultakat alkalmazva személyre szabott szolgáltatást és probléma centrikus segítséget nyújtani.

Ha bármiben segíthetek hívjon:

Baranyi Ágnes

Mobil szám: 06 70 627 2232

JELENTKEZÉSI LAP

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk. A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérlek írd be a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezel!