Gyermek masszázs “három az egyben” képzés

  • 0 comments

   A gyermek masszázs „három az egyben”

Három izgalmas és hatékony technikát egyesít: a száraz thai masszázst, a mozgás masszázst és az olajos gyermekmasszázst.

Ez az egyedülálló módszer a gyermekek testi és lelki harmóniáját célozza meg, miközben játékos és élvezetes élményt nyújt.

Szeretettel invitálunk a Gyermek Masszázs „Három az egyben” Tanfolyamunkra, ahol lehetőséged nyílik megtanulni a gyermekmasszázs finom művészetét és az érintés gyógyító erejét.

Ha te is szeretnél közelebb kerülni gyermekedhez, és egy olyan eszközt keresel, amely segíti az ő fizikai és érzelmi fejlődését, akkor ez a tanfolyam neked szól!

Miért válaszd ezt a képzést?

A masszázs nem csupán relaxációt biztosít, hanem segíti az izmok és az idegrendszer egészséges fejlődését is. Ismerd meg a technikákat, amelyek hozzájárulhatnak a gyermeked fizikai és mentális fejlődéséhez.

A tanfolyamot Baranyi Ágnes tapasztalt masszőr és oktató vezeti.

Kapcsolódás és érzelmi kötelék:

A gyermekmasszázs nem csak a testet pihenteti, hanem szorosabbá teheti a köteléket közted és gyermeked között. Az érintés segíti az érzelmek kifejezését és mélyebb megértését.

Fejlődés támogatása: A masszázs nem csupán relaxációt biztosít, hanem segíti az izmok és az idegrendszer egészséges fejlődését is. Ismerd meg a technikákat, amelyek hozzájárulhatnak a gyermeked fizikai és mentális fejlődéséhez.

Játékos tanulás: A tanfolyamunk interaktív és játékos formában zajlik. Megtanulhatod a gyermekmasszázs technikáit olyan módon, hogy közben magad is élvezed az időtöltést.

Alkalmazható tudás: A tanfolyam végén olyan tudással fogsz rendelkezni, amelyet azonnal alkalmazhatsz a mindennapokban. Megtanulod, hogyan hozhatod be a gyermekmasszázst a napi rutinba.

 

Ha te is szeretnél egy új dimenziót nyitni a szülő-gyermek kapcsolatban, és hasznos eszközöket szeretnél megszerezni a gyermeked egészségének és fejlődésének támogatásához, akkor ne habozz!

Jelentkezz most!

 

Share Social