BBMM babamasszázs oktató és holisztikus gyermek coach

  • 0 comments

BBMM babamasszázs mozgás az érintés erejével összekapcsolt mozgásfejlesztés. A babák, nemcsak biológiai értelemben, hanem lélektani értelemben is megszületnek, és magukkal hozzák a születésük előtt megtapasztalt szülői mintákat. Leképezik nemcsak az anya, de az adott család lelki aspektusait is.

A leginkább meghatározó a várandóság előtti 9 hónap, az magzati lét 9 hónapja és az első egy év! Ha a szülők ezen időszak alatt stresszes, megoldatlan konfliktusokkal teli időszakot éltek meg, akkor az bizonyítottan tükröződni fog a gyermek lelki megéléseiben, akár ezek lesznek a megbetegedéseik hátterében.

Babamasszázs-coach

BBMM babamasszázs minden gyermek testi, szellemi és lelki egészségmegőrzésének hatékony eszköze.

Olyan profi beszélgetőre lelhetünk egy jó coach szakemberrel, aki segít a saját megoldásink megtalálásában. Nem gyógyító terápiának kell tehát felfognunk egy coachig folyamatot, hanem egy önismeretet mélyítő utazásnak.

BBMM Babamasszázst több mint 17 éve tanítom. A thai masszázs ősi alapjaira épül, de több mint masszázs. Nem elsősorban az izmokat, hanem a test energia pontjait masszírozza: ötvözi az akupresszúra, jóga, reflexológia elemeit. A test energia blokkjait oldja, és egyensúlyt teremtve biztosítja annak harmonikus lelki működését. A BBMM Babamasszázs már nemcsak a thai babamasszázs módszerével segít, hanem a hozzá kapcsolt mozgatásokkal is segít. Az aktuális, a gyermek fejődési szintjéhez igazodva mozgásminták gyakorlásával a gyermek mozgásfejlődése tökéletesedik és fejlődik az idegrendszere.

E mellett segít a lelki folyamatok megértésében és nemcsak a gyermekre, hanem a szülőre nézve is.

Önismeret maga a család. A szüleink is azt mutatták, hogy tökéletesek. Mi meg ezt elhittük. És éltük az életünket aszerint, ami az alap volt. De ha nem volt jó az alap, bedől a ház. Azt hittük, ha szüleink tudtak „jó” házasságban élni, akkor nekünk is megy. Azt hittük, ha ők ügyesek voltak, akkor mi is azok leszünk. De nem így van, és akkor csalódunk bennük. Mert amit ők nem oldottak meg, nekünk kell megoldani.

Hogyan befolyásolhatja családunk az életünket anélkül, hogy erről tudomásunk lenne?

Amikor például azt hisszük, hogy mi döntünk, vagy mi választunk foglalkozást, életmódot.  Kutatásai során felismerte, hogy adott élet- és betegségminták újra és újra visszatérnek életünkbe egy meghatározott rend szerint, amelyek generációkon keresztül haladnak tovább a megadott vérvonalon.

Share Social