AKCIÓS SPA “három az egyben” thai aromaolajos, herbál és arc masszázs

Események betöltése

« Összes Események

AKCIÓS SPA “három az egyben” thai aromaolajos, herbál és arc masszázs

november 15 - 10:00 - november 18 - 16:00

68000Ft

Államilag regisztrált TANÚSÍTVÁNYT adunk a képzése után.

HERBÁL MASSZÁZS

 A herbál masszázs, nyeles gyógynövényes bandázzsal történik.

Az elméleti részben a thai energia pályák és gyógynövény ismeret.

Gyakorlaton megtanuljuk a bandázs elkészítését és használatát az energia pályákon. Önálló masszázsként is alkalmazható, de szinte bármelyik masszázsfajta kiegészítője is lehet.

A masszázs nagyon hatékony olyan izomfájásokra, amelyek a túlzott fizikai megerőltetés során lépnek fel. Amint a bandázdból kijövő pára behatol a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat.
A gyógynövényes zsákocska másképp is használható: különböző testrészekhez szorítva csökkenti az izomfájást, serkenti a vérkeringést, és felüdíti a bőrt. A zsákocskából kiáradó pára felszívódik a bőrbe, hiszen a bőr „belélegzi’’ azt. Elősegíti a mérgek kibocsátását a testből.
Az energia pályákon való alkalmazása hatékony masszázs önmagában is de bármelyik masszázs kiegészítője is lehet! A zsákocska odaszorítása enyhíti az izom- és ízületi gyulladást, levezeti a fáradtságot.
A gyógynövénypárás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert természetes gyógynövényeket tartalmaz. A thai nők arra is használják, hogy feloldják a gyermekszülést követő fáradtságot vagy a gyermekágyi depressziót.
Masszőröknek thai masszőröknek javaslom!

AROMAOLAJOS THAI MASSZÁZS

A Thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs.

Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással. Ha relaxációs céllal végezzük, akkor általában levendula vagy rózsaolajat, kamilla kivonatot használunk.

Ha aromaterápiás céllal végezzük, akkor már markánsabb és pezsdítőbb olajokat használunk mint pl.: rozmaring, eukaliptusz. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek közvetlenül is terápiás hatással vannak ránk.

ARCMASSZÁZS

Semmi sem ér fel egy jó masszázzsal, amit a kozmetikusunktól kapunk, de a naponta vagy heti rendszerességgel végzett mély, arcemelő izomstimuláló masszázs, csodákra képes.

A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése.

Az arcemelő izomstimuláló masszázs célja hogy a mély izomzatot is megdolgozzuk, és a méreganyagokat kihajtsuk. Ennek hatására az oxigénnel dús vér az izomzatot is felfrissíti életre kelti. Valamint a nyirok edényekbe az elhasznált vért és a méreganyagok kihajtásra kerülnek, az arc tisztább, simább, élénkebb és szebb lesz.

Kiknek ajánljuk:

A tanfolyam anyaga az európai masszázstechnikák alapját képzik, ezért ajánljuk mindenkinek, aki még soha nem foglalkozott masszázzsal.

Keleti és nyugati technikákat ötvözve tanítjuk meg a fogásokat. A tanfolyam anyaga a kozmetikai masszázstechnikák alapjára épül. De magán foglalja a thai arcmasszázst és az arc energia pályáinak átmasszírozását is. Ezért ajánlom mindenkinek, a tanfolyam könnyen elsajátítható bárki számára.

Az arcmasszázs nemcsak szépít, de komoly gyógyító hatással is rendelkezik.

A képzés gyakorlat centrikus.

Részletek

Kezdés:
november 15 - 10:00
Vége:
november 18 - 16:00
Összeg:
68000Ft
Esemény kategória:

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, Pest 1035 Magyarország
+ Google Térkép