Babamasszázs BBMM

Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Babamasszázs BBMM

február 22 - 10:00 - február 24 - 14:00

35000Ft

Babamasszázs BBMM a thai babamasszázs bővített és védjegyzett változata tanulható, a könyv szerzőjétől a módszer kidolgozójától!

babamasszazskonyvBBMM babamasszázs

Baranyi Babamasszázs® nem azért lett védjegy oltalom alá véve, hogy ne másolják, hanem épp azért, hogy ezt másolják!

A thai baba és gyermekmasszázs keleti tapasztalati ötvöződnek a mozgás fejlődés legújabb tapasztalatival, és egyéb terápiákkal.

A masszázshoz integrált mozgásgyakorlatok a korai fejlesztés egyik új módszere lehet. Nagy előnye, hogy a szülők is megtanulhatják,és gyermekükkel sikeresen alkalmazhatják.

A képzéseken már sokkal több kibővített tananyagot sajátíthatnak el!

Több mint masszázs, egy új lehetőség és módszer ahhoz, hogy a gyermekeink jobban fejlődjenek, és alaposabban megismerjük egymást, mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki általa.

A babamasszázs az érintésművészet egyik alkalmazott formája, rendszeres végzése elősegíti az izomrendszer növekedését és a mozgáskoordináció kialakulását. Az aktuális mozgásminták gyakorlásával a gyermek mozgásfejlődése tökéletesedik és felgyorsul, ezáltal hamarabb jut el a mozgásfejlődés következő szakaszához. A sikeres mozgáskoordináció kezdetben még nagy koncentrációt igényel, de elegendő mennyiségű gyakorlással a mozgásügyesség gyorsan fejlődik.A masszázzsal, mozgatással adott ingerek hatására a csecsemő testtudata jobban fejlődik, képessé válik testrészeinek összehangolt mozgatására. Így elősegítve az idegrendszer az intelligencia fejlődését, megelőzhetők a fejlődési elakadások, eltérések.

A baba mozgás masszázs folyamatában a masszázs elemei kiegészülnek mozgáskoordinációs gyakorlatokkal. Az egyes testtájak átmasszírozását azok passzív és aktív átmozgatása követi. A gyakorlatok mindig alkalmazkodnak a baba mozgásfejlődési szintjéhez. A cél, hogy előkészítsük és segítsük a következő fejlődéstani mozgásminták tanulását és gyakoroltassuk a már meglévőket.

Babamasszázs BBMM? (Baranyi Baba-Masszázs és mozgás Masszázs terápiák)?

 • Babamasszázs BBMM olyan egyedülálló korai fejlesztő módszer, amelynek megalkotója Baranyi Ágnes masszázs szakértő, alternatív mozgás masszázs terapeuta valamint A módszer a thai babamasszázs és szemlélet ötvözése az ideggyógyászat és fejlesztő-pedagógia tudományos eredményeivel. Olyan fejlesztő módszer, amely magában foglalja a nyugati orvostudomány, pszichológia, pedagógia legújabb ismeretanyagát valamint a 2550 éves keleti masszázskultúra hagyományait. Minden más terápiával és orvosi kezeléssel összeegyeztethető, kiegészíti azok eredményeit, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Kellemes hatásai révén kompenzálja más terápiák esetleges fájdalmas ingereit, eljárásait.
 • Babamasszázs BBMM módszer pontosan a csecsemő fejlődési üteméhez igazodva kezdi el az aktuális mozgásminták passzív gyakorlását, felkészítve ezzel a csecsemőt az aktív mozgás megtanulására. A babamasszázs mozgás során a testtájankénti masszázst az adott testrész mozgatása követi. Az ép idegrendszerrel születő gyermek számára az érintés és mozgás örömet szerez. Ha az első életévben tudatosan ráneveljük a mozgás örömére és szeretetére, biztosak lehetünk abban, hogy egész életében szeretni fogja a mozgást, a mozgásos játékokat, a sportokat. Az aktív mozgás segít az egészség megőrzésében, a testsúly normalizálásában.
 • Babamasszázs BBMM egy új korai fejlesztő módszer az egészséges csecsemők első életévére kidolgozva. A módszer rendszeres alkalmazása megakadályozza a fejlődési problémák kialakulását.

  BBMM babamasszázs oktató lehet!

  A teljes képzés 4 modulból tevődik össze és nemcsak a módszer oktató lesz. Ami egy biztos szakmát és megélhetést biztosít, akár vállalkozás is indítható.

 • Modulok:

 • 1. Modul: Bbmm babamasszázs és masszázsterápiák. Az aktuális fejlődési szintjének megfelelően.
  Modul ára: 35000 Ft2. Modul: Thai női és kismama masszázs
  Modul ára: 45000 Ft3. Tradicionális Thai generál masszázs
  Modul ára: 55000 Ft

  4. Thai aromaolajos masszázs
  Modul ára: 45000 Ft

  A modulok külön-külön is elvégezhetőek, de egyben elvégezve egy kedvezményes konstrukciót biztosítunk. Ennek ára egyben fizetve 150000 Ft, az utolsó oktató vizsgánál a többi modulnál a vizsgadíjat az ár tartalmazza. Részletfizetés (modulonként 4X40000 Ft).

 

Részletek

Kezdés:
február 22 - 10:00
Vége:
február 24 - 14:00
Összeg:
35000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , ,

Szervező

Baranyi Ágnes
Telefon:
06706272232
E-mail:
agi0510@gmail.com

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, Pest 1035 Magyarország
+ Google Térkép