Kismama és női thai masszázs péntek-szombat

Események betöltése

« Összes Események

Kismama és női thai masszázs péntek-szombat

június 15 - 10:00 - június 16 - 16:00

46000Ft

Kismama Thai Masszázs

A várandóság idején különösen óvatosan kell eljárni a kezelés megválasztásakor.

Thaiföldön „fehér” ember még nemigen végezte el ez a „titkos” vagy semmilyen módon nem reklámozott vállfaját a thai masszázsnak, szakirodalma is kizárólag thaiul van. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy három Thaiföldön éltem.

A test és lélek kényeztetése, nem csak a kismamára, de a születendő babaára is jótékony hatása van.

Valamennyi női problémára hatással van, normalizálja a menstruációt, enyhíti a klimax panaszait, a teherbeesés előtt előkészíti a testet és a lelket a várandósságra.

Hogyan történik a thai kismama masszázs?

A kismama problémainak elsődleges enyhítése és a megfelelő modulokból összeállított 30-50 perces folyamat.

Két fő fajtája van, az egyik szárazon laza pamut ruhában, a másik olajos technikával. Mindkét masszázsfajta földre tett matracon, oldalt fekvésben illetve ülésben történik.

A „száraz” technika a szemérmesebb várandósoknak javasolt. Ilyenkor a test energiavonalai mentén kötött sorrendben finom, lágy ringó mozdulatokkal nyomást gyakorlunk a láb, a derék, a hát és a nyak területén, hogy az igénybe vett testrészek megkönnyebbüljenek, ellazuljanak és felfrissüljenek. Különös figyelmet fordítva hátfájás enyhítésére és láb görcsök oldására.

Az olajos kismamamasszázs is a test energiavonalait követi, de simító mozdulatokkal, a masszázs alatt az éppen csak a masszírozott terület fedetlen, a test többi részét törülköző fedi.

Aromaterápiás illóolajok segítségével lágy, simító  mozdulatokkal masszírozunk, ami segít a feszültségek oldásában, és a megterhelt testrészek ellazulásában. Csak és kizárólag olyan olajjal engedjük magunkat masszírozni, ami akár meg is ehető.

Fontos tudni, hogy a várandósság korai szakaszában, a 12. hétig masszázst csak akkor javasolt, ha már a terhesség előtt is rendszeresen járt a kismama thai masszázsra. A Reflex területek kéz és láb masszírozása kerülendő!

A várandósság korai szakaszában az első 3 hónap a magzat még különösen érzékeny. Ebben az időszakban még fokozott odafigyelés mellett legfeljebb a lábszár valamint és a nyak óvatos masszírozása javasolt.

Előképzettség nélkül is elvégezhető, de masszőröknek, duláknak és szakembereknek szeretettel ajánlom!

Elméleti és gyakorlati záróvizsga, melyben személyre szabott teljes masszázsfolyamat kivitelezése a cél önállóan, adott anamnézisre.

Szakembereknek duláknak, masszőröknek “kötelezően” ajánlott!

IMG_3014

Jelentkezés

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk. A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérem beírni a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezik!

A üzenet rovatba a kiválasztott tanfolyamot és az időpontját kérném beírni!

Részletek

Kezdés:
június 15 - 10:00
Vége:
június 16 - 16:00
Összeg:
46000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

Baranyi Ágnes
Telefon:
06706272232

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, Pest 1035 Magyarország
+ Google Térkép