Aromaolajos thai masszázs

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Aromaolajos thai masszázs

december 9, 2023 - 10:00 - december 10, 2023 - 16:00

46000Ft

Egész testen történő masszázs folyamat. Nem kell hozzá előképzettség.

A masszázshoz elő kell készíteni a helyet, és a páciensünket is. A paciens különleges előkészítést igényel.

Általában legjobb, ha csak alsóneműt visel. A többi testrészét, amelyen éppen nem dolgozunk azt törölközővel, takarjuk le.

Ideálisan legalább egy nagy (fürdőlepedő méretű) és három kisebb 40×90-es törülköző lesz szükség.

A feszültségoldó hatás nem csak a testre, de a lélekre is vonatkozik. Itt egy háziorvosként dolgozó tanítványom véleményét osztanám meg:

„Háziorvosként széles körű panaszokkal fordulnak hozzám pácienseim. Szakmai praxisom során egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy minden szervi betegség, tünet oka valamilyen megoldatlan lelki konfliktusra vezethető vissza. Ennek szellemében, ha valódi gyógyulást akarunk elérni, akkor a tüneti kezelésen kívül ezekre a lelki problémák javítására is fókuszálnunk kell. Ennek remek módja az aromaolajos thai masszázs.

Az 1-2 órás aromaolajos masszázs végén az ember természetesen kissé kábult, de mégis jól érzi magát, friss, energikus. A szubjektív élmény mellett objektívan is látható a pozitív változás a szervezet működésében.

  A praxisomban használt orvosi diagnosztikai módszer, az ESG segítségével látható, hogy a menedzser életstílusú páciens szervezetének stressz hatásra utaló működési zavarai, az 1-2 órás masszázs hatására hogyan javulnak látványosan, hogyan kezd el a szervezet regenerálódni már mindössze 1-2 óra alatt! Az eredmény számomra is megdöbbentő volt, mindenesetre a sokunk által ismert teóriát objektíven is alátámasztotta. Megerősítést nyertem így én is, hogy stresszben élő pácienseimnek ajánljam ezt a relaxációs módszert, mert szinte kicserélve érzik magukat a kezelés után.”

Jelentkezés

A GDPR adatkezelési szabályai értelmében a megadott adatokat csak a tanfolyammal  összefüggésben kapcsolat felvételre használjuk. A végleges beiratkozás a tanfolyam kezdetekor lesz.

A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérem beírni a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezik!

A üzenet rovatba a kiválasztott tanfolyamot és az időpontját kérném beírni!

 

Részletek

Kezdés:
december 9, 2023 - 10:00
Vége:
december 10, 2023 - 16:00
Összeg:
46000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://thaimasszazs.eu

Szervező

TMME
Honlap:
https://thaimasszazs.eu

Helyszín

TMME Oktatási Központja
Vörösvári út 7.
Budapest, Pest 1035 Magyarország
+ Google Térkép